Täyttä elämää turvalliseti

Safehip® lonkkasuojat Lonkkamurtumien ennaltaehkäisyyn

 Markkinoiden laajin lonkkasuojamallisto riskiryhmien erilaisiin  elämänvaiheisiin.

 SAFEHIP® AirX™ pehmeä lonkkasuoja on suunniteltu hevo­senkengän muotoon. Kaaduttaessa lonkkaluunpää jää keskelle suojaan iskun voiman imeytyessä ympärillä olevaan pehmeään lonkkasuojaan.

 

Suojan reuna on muotoiltu mahdollisimman matalaksi ja siten SAFEHIP AirX -lonkkasuoja tuntuu miellyttävältä ympärivuo­ rokautisessa käytössä. SAFEHIP -pehmeiden lonkkasuojien tehokkuutta  ja toimivuutta  tukevat  useat kliiniset tutkimukset.

kilpi

SAFEHIP AirX -mallistosta löydät useita erilaisia vaihtoehtoja lonkka­ murtumien ehkäisyyn. Lonkkasuojien ympärivuorokautisella käytöllä turvaat  ja suojaat  lonkkasi tehokkaasti.

Housujen materiaali on puuvillan (58%), polyamidin (36%) ja elastaanin (6%) sekoitus. Vyömallien materiaali on polyesterin (85%) ja elastaanin (15%) sekoitus.

Edut

  • suojat on ommeltu kiinteästi housuihin
  • pehmeät lonkkasuojahousut voidaan pestä korkeassa lämpötilassa (95 °) suojineen ja kuivata tarvittaessa  myös kuivausrummussa
  • suojat on valmistettu hengittävästä ja kosteutta ehkäisevästä materiaalista
  • kliinisesti tutkittu

lonkka_anim Ota tarkka mitta taataksesi oikean koon

Koot ovat osittain päällekkäisiä. Löytääksesi oikean koon, ota ympärysmitta lantion leveimmästä kohtaa. Jos ympärimitta sopii kahteen mallikokoon, valitse pienempi malli, jos reitesi ovat kapeat ja isompi malli, jos reitesi ovat leveät.

steripolar koot