Kuapase ja hyrskytä

Kuapase ja hyrskytä

Kuapase ja hyrskytä, kehotan asiakasta. Ei varmasti ole ammattikieltä, ei oikeastaan ole tarkoituskaan. Pyrin ohjaamaan asiakasta liivien päälle oikein laittamisessa niin, että asia on muistissa kotonakin joka aamu, kun unenpöppöröisenä laitamme liivejä päälle.

Kuapase – pidä vasemmalla kädellä saman puolen kainalossa liivi paikallaan ja vedä oikealla kädelllä koko rinta ylä- ja alakainaloineen kuppiin. Olet siis pujottanut oikean käden jo valmiiksi pääntiestä kuppiin niin kauas, että sormet ulottuu mahdollisimman pitkälle kainaloon. Siis kaikki mitä kainalosta tulee siirretään eteen keskelle kuppiin. Sama tehdään myös oikealle rinnalle.

Hyrskytä- kun olet kuapaissut ota varovasti kupin yläreunasta kiinni ja hyrskytä siis “valuta” rinta kupin pohjalle. Helposti rintaliivi jää liian alas, jolloin oikean kokoinen liivi puristaa ja painaa -AUTS! Liivin jalan paikka on sielllä, missä mahanahka loppuu ja rintanahka alkaa eli rinnan kainalossa. Kupin yläreunasta varovasti nostamalla liivi nousee oikealle paikalleen.

“En minä muista tätä kotona kiireessä tehdä.”

“ Kyllä sinä muistat. Kun ensimmäisen kerran laitat liiviä päälle ja kuppi jää tyhjäksi, tulee ehkä mieleen, että olen myynyt sinulle liian suuren kupin. Silloin muistat, ai niin sehän käski kuapasta kainalot kyytiin. Kun olet tehnyt tämän ja rinta pursuaa kupista yli äyräiden tulee toinen ohje mieleen -” Hyrskytä” Silloin liivi nousee oikealle kohdalleen. Molemmat rinnat mahtuvat omille paikoilleen eikä syö  liivin ympärysmittaa.

“ Olen tottunut pitämään liiviä alempana”

“Niin huomaan, kun minä nostan liivin rinnan kainaloon, sinä haluat vetää sitä alaspäin. Alin kylkiluu ei tarvitse tukea rintaliiveistä, nostetaan liivit oikeaan paikkaan ja tuki tulee oikein rinnoillesi ja liivit istuvat hyvin päällesi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *