RINTALIIVIOPAS

0161811ssaPrimadonna Deauville
Full cup -rintaliiveistä hyötyvät eniten muodokkaat naiset. Liivin leikkaus antaa erittäin naisellisen muodon ilman toppauksia. Full cup- rintaliivi on ensisijaisesti tarkoitetttu antamaan tukea suurelle povelle. Full cup -rintaliiveissä on kahden ja kolmen palan malleja, mutta myös saumattomia muotoon prässättyjä malleja.

 

Leona blogi

Fantasien Leona ja Primadonnan Divine
divine blogiJos haluat povellesi huomaamattoman kauniin muodon, on oikea valinta saumaton T-paitaliivi. T-paitaliiveja on niin topattuja kuintoppaamattomiakin. Mallia valitessa tulee huomioida paitsi rinnan kiinteys myös koko.

 

marie jo push up blogiMarie Jo:n Avero push up
Jos olet pienirintainen ja unelmoit näyttävämmistä muodoista, Push up -liivi on oiva valinta antamaan povellesi tukea ja ryhtiä. Suuremmallekin povelle tämä malli sopii mainiosti. Myös push up -liiviä valitessasi, on huomioitava mallin istuvuus.
 

 

Primadonnan pitsinen balkony liivi delight balkony                                                    Balkonyliivissä naisellinen povesi saa kauniin muodon lisäksi hyvän tuen, jonka jokaisen naisen povi ansaitsee. Parhaiten balkoyliivi sopii kiinteälle povelle, koosta riippumatta. Liivimalli on erinomainen valinta asun kanssa, missä on avara pääntie. Esim. juhlapuvun alle saat kyseisellä liivillä kauniin kurvikkaan ryhdin.

 

mj olkaimeton blogiMarie Jo:n olkaimeton liivi
Erittäin suosittu olkaimeton liivi on erinomainen valinta paitsi juhla- ja hääpukujen myös kevyiden kesävaatteiden alle. Stay up -liivi sopii paitsi pienelle ja keskikokoiselle myös suurelle povelle. Tarvittaessa voit ottaa avuksi huomaamattomat silikooniolkaimet. Tätä liivimallia voit helposti hyödyntää halter neck-pukujen ja -toppien kanssa niskan takaa menevän apuolkaimen kanssa tai ilman.

 

 

2393 blogiMiss Maryn ja Anita kaareton liivi5618 blogi
Oikeankokoiset ja hyvin istuvat rintaliivit näyttävät ja tuntuvat hyviltä, sekä antavat oikeanlaista tukea rinnoillesi. Satsaa laatuun ja useisiin eri malleihin. Kaarituettomat liivit ovat luonnollisen pehmeät ja joustavat rintaliivit, jotka tarjoavat liikkumisen vapautta. Kaarituettomia liivejä on niin muotoonprässttyinä kuin saumallisinakin.

 

6000110Primadonnan Sport kaarellinen urheiluliivi
Kun harrastat mitä tahansa liikuntaa, suosittelemme hyvän urheiluliivin hankkimista. Urheiluliivien malleissa ja leikkauksissa on huomioitu rinnan liikkuminen, jolloin vain urheiluliivi antaa parhaan mahdollisen tuen liikkuessasi ja samalla pitää ihon kuivan tuntuisena. Erikokoisille poville on erimallisia ja eri tukiasteisia liivejä niin kaarellisena kuin kaarettomanakin. Kun valitset urheiluliiviä, on tärkeää huomioida, että koko povi on liivissä, eikä pääse työntymään ulos kädentieltä tai pääntien puolelta. Hyvään urheiluliiviin sijoittaminen kannattaa.

 

anita kaareton imetysAnitan kaareton ja kaarellinen imetysliivi
anita kaarellinen imetysÄitiys- ja imetysliivi kannattaa valita todella huolella. Rinnan koon ja mallin muuttuessa tarvitset kaiken mahdollisen tuen povellesi.
Jo odotusaikana sinun kannattaa kiinnittää erityistä huomiota kaarituen malliin. Liian kapea kaarituki, painaessaan ikävästi rinnan sivuun ja samalla tukkiessaan maitotiehyen, saattaa aiheuttaa jopa rintatulehduksen. Sama pätee myös imetysliiveissä. Ensimmäisenä imetysliivinä kaareton malli on usein mukavampi ja toimii samalla myös mahdollisena yöliivinä. Älä käytä imetysliiviä, kun olet lopettanut imetyksen ja tarkasta sen hetkinen rintaliiviesi oikea koko rintaliivejä myyvässä erikoisliikkeessä ammattitaitoisen myyjän avustuksella, sillä usein rinnan malli ja koostumus muuttuu imetyksen aikana.

5349X blogiAnitan proteesirintaliivit ja proteesit 1051X blogi
on suunniteltu täydentämään toisiaan. Hyödynnä hyvinvointisi eduksi hyvien proteesirintaliivien lukuisat edut. Korkeampi kuppien väli ja tiiviisti istuva, joustava dekoltee tukevat proteesia turvallisesti, parhaalla mahdollisella tavalla. Liivien proteesitaskut on valmistettu iholle ystävällisestä materiaalista, yleensä puuvillasta tai mikrokuiduista. Proteesiliiveissä on selkäpuolelta säädettävät, joustavat olkaimet, joiden leveys lisääntyy liivikoon suuretessa ja pehmeästi myötäilevä alareuna tukee alhaalta ja tuntuu päällä miellyttävälle. Tavallista korkeammalle ulottuva kädentie peittää mahdolliset arvet.