Tunne rintasi

RINTOJEN OMATARKKAILU

Tunne rintasi.fi sivustolla kerrrotaan: ”Omatarkkailussa käytettävä tekniikka on yli sata vuotta vanha. Sen kehitti itävaltalainen lääkäri jo 1800-luvun lopulla. Tekniikka on yksinkertainen ja tehokas. Pystyt säännöllisellä omatarkkailulla löytämään jopa 1 cm kokoisen kyhmyn rinnastasi. Säännöllisyys on tärkeää, jotta tunnet rintasi niin hyvin, että tiedät jos niissä tapahtuu muutoksia.

Kun aloitat omatarkkailun, tee sitä aluksi kerran viikossa, jotta saat tuntumaa siihen, miltä rinnat tuntuvat kuukauden eri vaiheissa. Sen jälkeen kerran kuukaudessa riittää. Jos sinulla on kuukautiset, tee omatarkkailu heti kuukautisten jälkeen, koska rinnat ovat silloin pehmeimmillään. Ennen kuukautisia rinnat voivat aristaa ja niihin voi kertyä nestettä. Jos sinulla ei ole kuukautisia, valitse kuukaudesta tietty aika, jolloin tutkit rintasi. Ne voivat olla kuukauden tärkeimmät minuutit!”

Lue lisää osoitteesta https://www.tunnerintasi.fi/

#tietolisääterveyttä #tunnerintasi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *